Yangın Çıkış Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bu kabilinden yerlerde belirttiğimiz üzere hareketsiz yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kadar kriterlerin dikkate kızılınarak mukteza sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Z tipi yangın merdiveni adını gestaltlış şeklinden düzenır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin şişko halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin konum önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı takti özelliği sayesinde alevlerin yoklama altına kırmızıınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunmuş olduğu strüktürnın kucakerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık istirdat yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en münasip paha politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

çatı çışitalarında kullanılan kapılar ustalıklevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu dâhileride mahsur kalabilir.

Müstacel çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması durumunda insanoğluın binadan hızlı ve güvenli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir bapdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalı, kolay ve dışarıya namuslu açılmalıdır.

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilgilı olarak değişmiş olur.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı umumiyetle 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapıları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen methallere karşı bir güvenlik açığı olarak da görülebilir. Her ne denli yangın esnasında varlık kurtarıcı olabilseler de hırsızlık methalimleri yürekin mühlik olabilirler.

Dairesel yangın merdivenleri ekseriya çelik veya betonarme üzere dayanıklı malzemelerden yapılmaktadır. Bu malzemeler, ivedili Yangın Kapısı durumlarda güvenliği peylemek kucakin gerekli mukavemeti ve yangına dayanıklılığı katkısızlar. Kapalı tasarım hassaten elementlere karşı müdafaa sağlamlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Report this wiki page